Motorhistorisk samråd


Motorhistorisk Samråd--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vestjysk Motorveteran Klub (VMK) er tilsluttet Motorhistorisk Samråd (MhS), som er hovedorganisation for tilsluttede foreninger/klubber, og bl.a. på disses vegne forhandler med myndigheder.

Som medlem af VMK, er du medlem af Motorhistorisk Samråd, og dermed af en organisation med 33.147 medlemmer, fordelt på 92 klubber (november 2014).

Gennem Motorhistorisk Samråd er du også medlem af den fælles europæiske organisation FIVA “Fédération Internationale des Véhicules Anciens”, som samler omkring 1.000.000 medlemmer.


Det er VMK's opfattelse, at MhS og FIVA er og i fremtiden bliver en endnu vigtigere "spiller" i motorveteranpolitisk henseende.

Nye regler på det motorpolitiske område vil komme, og mange tiltag til beskyttelse af vores interesser, er allerede taget. Vores stemmer bliver kun hørt når vi har et fælles talerør.

Du er sikkert enig i disse betragtninger, som ikke uddybes her, hvorfor opfordringen er, at du læser mere om MhS på www.motorhistorisk.dk samt på www.fiva.orgHer finder du:

Nyheder samt Nyhedsbreve fra MhS


Følg os også på Facebook:
www.facebook.com/MotorhistoriskLæs også mere om:

Når nummerpladen skal være historisk korrekt ?

Står dine emaljeplader til at redde ?

Hvad gør man med et papirløst køretøj ?

Indsamling af oplysninger om professionelle veteranfolk

Motorhistorisk samråd

Veterannavn i miskredit